Forum najlepszego klanu na s2 !!!
no to teraz ja:
FIFA 2000 8/10 ----grafika slaba reszta super
FIFA 2001 2/10 ---- totalny niewypal
FIFA 2002 7/10 ---- ciekawa lecz strzaly beznadziejne, z obrony gole strzelalem
FIFA 2003 ------- nie gralem
FIFA 2004 6/10 ciekawe lecz szybko sie nudzi
FIFA 2005 9/10 najlepsze wedlug mnie co im wyszlo
FIFA 2006 7/10 --- poprostu moze byc, uwazam ze wiele zbednych rzeczy tam jest
FIFA 2007 8/10 -- ciekawie wprowadzony nowy system gry lecz za duzo bledow
No to grałeś w kilka tych FIFEK a co powiesz na gry takie ja Wolfenstein - Enemy territory
Mi się to bardzo podobało, to gra on line i można se było pograć z kolegami moja ocena to 9/10
Ostatnio edytowany przez man (2007-06-29 16:40:25)
nom znam, nawet gralem ale dla mnie to totalny syf grafika cienka, grywalnosc taka sobie
a cos z NHL, NBA ??
Nie przepadam za grami Takimi Jak NBA wkurzają mnie wole coś takiego jak Pingl (pin - pong) miałem gdzieś na torrentach ale nie moge znaleźć table tnnis sie zwała czy jakoś takto mi sie podobało kupywałeś sobie deche
gumy kleje koszulki buty spodenki i śmigałeś
Tak sobie mieć rakiete ANDRO OFF+ gumy slivera i śmigać
hehe no to ciekawa gierka ja lubie pingla i powiem Ci nawet ze wygralem w 6 klasie turniej caly
czyli zle mi nie szlo
na mialem NBA 2003 tylko
ale gralem pare razy w inne wersje:2004,2005,2006 i powiem szczerze ze 2003 jest najlepsze
bo w dalszych wersjach wieksza uwaga jest poswiecona akcja,trika a nie grafice,muzyce itp
A co powiecie o grach z seri GOTHIC uwielbiam ten typ gier ale gothic jest najlepszy. Gothic I oceniam na 8/10 ponieważ gdyby niektóre niedociągnięcia sprawiają że można robić różne żeczy których nie powinno być np. znam kilka sztuczek skaczesz z dużej wysokości z której normalnie byś się zabił a tak wciskasz krok w lewo lub w prawo i wtedy postać spada na "dwie łapy" heh
Gothic II - 10/10 wymiata świetna fabuła i jeszcze dodatek Noc Kruka w którym jest nowy świat czyli JARKENDAR w którym można spotka narórzniejsze stworzenia których nie ma w świecie zewnętrznym czyli tereny KHORINIS i samo miasto KHORINIS
Hothic 3 - Już miałem go w ręku gdy zepsuł mi się DVD - Rom, (ale już dzisiaj kupuje nowy) a co do DVD - romów odradzam SAMSUNGI kilku moich kolegów miało samsungi i pokolei i padały... aaa miałem pisać o grze no to więc nie grałem ale z ciekawością czytałem recenzję i wszystko co o gothicu 3 i powiem wam świetne. Nowe gildie nowy świat nowy silnik (inny rodzaj grafiki i wogule) i moja ocena to 15/10 hehe
gothiki wszystkei sa zajebiste daje 20/10 zajebista gra ktora ma w sobie cos niesamowitego choc np w 1 grafika jest cioenka to cala reszta jest bez porownania
porpostu zajebista gra
a co o grach HEROS OF MAGIC AND MAGIC 2,3 + Armagedon,4 powiesz ????
Nieprzepadam za HEROSami grałem w III to jedną noc się pograło i załatwe fajnie jak się miało złotą edycje wtedy kilka nowych rzeczy doszło.
A heroes V tam to mi się grafika podobała i tyle
III 3.5/10
V 5/10
A co do gothica I niedziw się że słaba grafika bo i tak jest dobra na 2001 rok i takie wymagania, a tak wogule to jaki mosz komputerek, no wiesz parametry
a nom 1 jak na rok wydania byla zajebista
a co do herosa to ja bardzo lubie ta gre spedzilem nad nia setki godzin i nie zaluje